Curs Plan de Tranziție post-carieră jucători

UPDATE – perioada de înscrieri a fost prelungită, urmând ca acest curs să se desfășoare în toamna anului 2022. Vom reveni cu detalii despre calendarul de admitere pe această pagină.


Federația Română de Fotbal organizează, prin ANF și în parteneriat cu UEFA Academy, primul curs dedicat jucătorilor de fotbal care își construiesc planul de tranziție post-carieră.

Planul de Tranziție Post-Carieră, UEFA CTP, este un program unic și inovator, conceput pentru a ajuta jucătorii care fie ajung la sfârșitul carierei, fie s-au retras recent, să își planifice viitorul profesional.

Programul oferă fotbaliștilor o perspectivă mai bună asupra propriilor abilități, asupra modului în care acestea pot fi utile chiar și în afara terenului și asupra job-urilor disponibile pentru aceștia. Până la sfârșitul acestui program, participanții ar trebui să aibă o mai bună înțelegere a intereselor lor profesionale, astfel încât să își poată planifica tranziția în carieră cât mai ușor posibil.

PUBLIC ȚINTĂ

Jucători profesioniști români, care s-au retras recent sau sunt pe cale să se retragă din cariera pe teren.
Programul UEFA este organizat în ediție locală, la București, special pentru jucătorii români.

DETALII CURS

Programul include teste de talent, autoevaluări, interviuri, studii de caz și jocuri de rol pentru a vă ajuta să vă analizați punctele forte și trăsăturile de personalitate. Experții UEFA și foștii jucători vor prezenta o varietate de oportunități profesionale și vor împărtăși povești personale despre cum și-au gestionat cu succes cariera și tranziția după retragere. Experții UEFA vor ajuta, de asemenea, fiecare jucător să identifice următorii pași logici și să elaboreze un plan de acțiune pentru carieră.
Cursul va fi livrat în limba engleză.

CALENDAR ÎNSCRIERI

  • 28 aprilie – 20 mai – doritorii se pot înscrie prin formularul de mai jos
  • 23 mai – confirmare listă finală participanți
  • 1 iunie START curs

CALENDAR SESIUNI DE CURS

  • MIERCURI, 1 IUNIE – 09.00-19.30
  • JOI, 2 IUNIE – 09.00-19.30
  • VINERI, 3 IUNIE – 09.00-19.30
  • SÂMBĂTĂ, 4 IUNIE – 09.00-19.30

Sesiunile includ pauze de cafea, pauze de prânz în fiecare zi, activități sociale de grup în a doua parte a zilei (meciuri de fotbal între participanți, vizionări de meciuri, jocuri) și cină.
În luna mai, înainte de începerea cursului, participanții vor primi un test de personalitate și se vor întâlni într-un call pe ZOOM, de cunoaștere (data va fi comunicată ulterior).

ALTE DETALII

Cursul va avea loc în limba ENGLEZĂ.
Programul se va desfășura fizic, în București, urmând ca participanții să primească mai multe detalii despre locația de curs și cazare în perioada următoare.
La final, participanții vor primi un certificat de absolvire din partea UEFA.

COST

Costul acestui curs este de 550 de euro.
Plata se va face în contul Academiei Naționale de Fotbal după anunțarea listei finale de participanți selectați, iar acest cost include și cazarea & masa participanților.

Numărul de participanți este limitat la 20, aplicațiile urmând a fi selectate în baza răspunsurilor din formularul de înscriere, legate de motivația de participa în program.
În cazul departajării, vor avea prioritate jucătorii cu meciuri în echipa națională.

Academia Națională de Fotbal FRF (ANF) educă specialiștii și organizațiile sportive pentru a dezvolta în mod sustenabil fotbalul românesc. Lansată în 2021, ANF își propune să devină cel mai important livrator de programe educaționale în sport din România, furnizând un model organizațional pentru sportul local. Prin Academia Națională de Fotbal și platforma de e-learning Academia by FRF, Federația Română de Fotbal își propune să livreze cursuri destinate atât sportivilor și specialiștilor care lucrează direct cu aceștia, cât și profesioniștilor din afara terenului de joc, care se ocupă de managementul sportiv, marketing, voluntariat, șamd.

UEFA Academy încearcă să inspire educația persoanelor și organizațiilor pentru a îmbunătăți continuu fotbalul european. Propunerea educațională oferă o gamă largă de inițiative de învățare în diverse sectoare de fotbal, cum ar fi management, cercetare, drept, comunicații și medicină. De asemenea, UEFA Academy dezvoltă programe special pentru jucătorii profesioniști, cum ar fi UEFA Executive Master for International Players (UEFA MIP), inițiativa UEFA For Players și multe altele. Consultați catalogul de cursuri pe UEFAacademy.com

Alte noutăți

ÎNSCRIERI CURS LICENȚA UEFA A ELITE – 2024, București

ÎNSCRIERI CURS LICENȚA UEFA A ELITE – 2024, București

Începând cu data de 31 MAI 2024 până la data de 26 IUNIE 2024, Școala Federală de Antrenori din cadrul Federației Române de Fotbal anunță perioada de depunere a dosarelor pentru candidații care doresc să urmeze cursurile licenței UEFA A ELITE. REZULTATE FINALE...