TALENT ID – curs Scouting juniori & tineret

Federația Română de Fotbal continuă, în luna mai 2022, în parteneriat cu IPSO Football, sesiunile de curs dedicate Scouting-ului în limba română, desfășurate de această dată fizic, la sediul FRF din București.

TEMATICĂ
Scouting echipe de juniori & tineret – de la fotbal de bază la academii de top (nivelul 3 în Scouting)

Organizat de Federația Română de Fotbal, prin ANF (Academia Națională de Fotbal), acest modul dedicat Talent ID-ului și Scouting-ului pentru echipele de juniori & tineret, își propune să ofere instrumente și resurse utile celor care activează în acest domeniu, și implicit cluburilor. Cursul reprezeintă nivelul 3 din ierarhia de formare a IPSO Football, după ce în luna martie am organizat cursul de Introducere în Scouting (nivelul 1 & 2).
Partenerul educațional pentru aceste sesiuni este IPSOInternational Professional Scouting Organisation, companie din Marea Britanie care a mai colaborat, de-a lungul timpului, cu Federația Poloneză de Fotbal, Federația Estonă de Fotbal, Millwall FC, Sunderland AF, Malmo FC sau Slavia Praga.

PUBLIC ȚINTĂ

Cursul explorează strategii și proceduri sofisticate de scouting care vor îmbunătăți orice antrenor, scouter, analist, manager, director tehnic și este un ajutor masiv pentru agenții de fotbal pentru evaluarea tânărului jucător. Totodată, cursul este potrivit pentru reprezentanții Academiilor de fotbal din România.

DETALII CURS

Cursul este o privire asupra tinerilor jucători de fotbal în dezvoltarea lor de la juniorat, de la nivel de bază, până la academii de top (până la fotbalul sub 21 de ani). Formarea este dezvoltată de scouteri și șefi de recrutare din Premier League, ținând cont de toate aspectele când se uită la jucători tineri, într-un calcul cât mai precis și mai detaliat al jucătorului. Cursul este perfect pentru specialiștii implicați în fotbal, deoarece nu totul poate fi văzut doar cu statistici, deoarece veți avea nevoie de aceste abilități de observare atunci când priviți clipuri sau jocuri live, pentru a vedea clar despre ce este vorba la un jucător.

CALENDAR ÎNSCRIERI

  • 20 aprilie – 4 mai – doritorii se pot înscrie prin formularul de mai jos
  • 5 mai – afișare listă finală participanți
  • 9 mai / 11 mai – început curs

CALENDAR SESIUNI DE CURS
Datorită cererii mari de formare și a metodologiei de curs (prin care ne propunem să încurajăm interacțiunea cu participanții) – același curs va fi organizat de 2 ori, în grupe restrânse, în săptămâna 9-12 mai.

CURS 1
LUNI – 9 mai – 09.00 – 16.30
MARȚI – 10 mai – 09.00 – 16.30

CURS 2
MIERCURI – 11 mai – 09.00 – 16.30
JOI – 12 mai – 09.00 – 16.30

* în fiecare zi vom avea o pauză de prânz de 1h și alte scurte pauze între sesiuni

Cursul va fi organizat în format FIZIC, la sediul FRF, iar traducerea în română va fi disponibilă simultan, live, pentru cei care au nevoie.
Locație curs: str. Șerbănică Vasile, nr. 12, București.
Cursanții vor primi, la finalul celor 4 zile de workshop, o diplomă recunoscută internațional pentru formarea absolvită.

COST

Costul acestui curs este de 1480 lei. Plata se va face în contul Academiei Naționale de Fotbal după anunțarea listei finale de participanți selectați.

Numărul de participanți este limitat la 30 pentru aceste workshop-uri, aplicațiile urmând a fi selectate în baza răspunsurilor din formularul de înscriere. În cazul departajării, vor avea prioritate reprezentanții cluburilor afiliate FRF și cei care lucrează în departamentul de scouting al unui club, dar și motivația exprimată în formularul de înscriere.

Alege sesiunea de curs la care vrei să te înscrii:

Academia Națională de Fotbal FRF (ANF) educă specialiștii și organizațiile sportive pentru a dezvolta în mod sustenabil fotbalul românesc. Lansată în 2021, ANF își propune să devină cel mai important livrator de programe educaționale în sport din România, furnizând un model organizațional pentru sportul local. Prin Academia Națională de Fotbal și platforma de e-learning Academia by FRF, Federația Română de Fotbal își propune să livreze cursuri destinate atât sportivilor și specialiștilor care lucrează direct cu aceștia, cât și profesioniștilor din afara terenului de joc, care se ocupă de managementul sportiv, marketing, voluntariat, șamd.

International Professional Scouting Organisation, IPSO, este o rețea internațională de scouting, concepută de scouteri, analiști și manageri experimentați, care lucrează în mod normal în cluburile din Premier League. Fondată în 2015, de către Colin Chambers și Kamil Potrykus, IPSO a plecat de la nevoia unor cercetări și analize cât mai aplicate în fotbal, pentru ca oricine dorește să se formeze în zona scouting-ului. După 7 ani de istoric, cunoștințele și experiența echipei, combinate cu o rețea globală de contacte, plasează IPSO într-o poziție excelentă pentru a reprezenta interesul profesional al scouterilor din întreaga lume. Mai multe AICI.

Alte noutăți