Încep înscrierile pentru Youth Council, ediția 2022!

Programul dedicat tinerilor cu vârsta cuprinsă între 18 și 30 de ani, cu un interes în zonele de fotbal, business și comunitate, revine în acest an în format fizic, după 2 ani de ediții online.

Ediția Youth Council din acest an se va desfășura la Centrul Național de Fotbal Buftea, în perioada 23-25 mai, iar tema centrală va fi Returning to football.

În cele 3 zile, participanții la Youth Council vor învăța despre organizarea de evenimente sportive, importanța fotbalului ca fenomen social și puterea comunității, prezentate de speakeri români și din afara țării, conectați la realitatea fotbalistică de astăzi. De asemenea, aceștia vor lucra în echipe pentru a răspunde la provocările oferite de organizatori.

Perioada de înscriere va fi deschisă până pe 18 mai, urmând ca pe 20 mai aplicanții să afle rezultatul selecției. Cursul se va desfășura în limba engleză & română.

Costul programului este de 420 RON – sumă care acoperă cazarea, mesele și participarea la toate activitățile din cele 3 zile de eveniment. Doar 20 de participanți vor fi acceptați în această ediție, aplicațiile urmând a fi departajate în baza răspunsurilor din formular.

Te poți înscrie la Youth Council completând formularul de mai jos:

Lansat în 2017, Youth Council își propune să devină unul dintre cele mai importante programe de leadership sportiv pentru tineri din Europa și din lume. Misiunea programului este de a se implica activ în educația profesioniștilor din fotbal cu scopul de a forma o comunitate de lideri care produc schimbări pozitive în sportul românesc.

În cele cinci ediții, aproape 400 de participanți au interacționat cu personalități din lumea sportului și au contribuit la dezvoltarea comunității sportive prin idei și proiecte de echipă, iar peste 15 dintre aceștia au ajuns în echipa Federației Române de Fotbal.

Alte noutăți