Manifest

Pentru că sportul românesc se poate schimba în bine doar investind în educația tuturor participanților din fenomen, începem astăzi un drum prin care ne propunem să creăm impact atât la firul ierbii – pentru jucători, antrenori, arbitrii – dar și din afara gazonului, pentru manageri, specialiști sau părinți.

Ne dorim așadar să instruim la cel mai înalt nivel toți profesioniștii de care are nevoie fotbalul românesc, să deschidem drumuri noi spre psihologia sportului, să lansăm cursuri de management al fotbalului, să explorăm programe educaționale internaționale împreună cu partenerii de la FIFA și UEFA.

Pentru toate cele de mai sus și pentru a face succesul fotbalistic mai ușor de atins, am proiectat Academia Națională de Fotbal, inițiativă care demarează în luna aprilie 2021. Pentru echipa din spatele echipei.

Homepage FRF Academia de Fotbal

Formăm profesioniștii de care fotbalul are nevoie

Avansezi în carieră

Înveți de la cei mai buni specialiști și te apropii de obiectivele tale

Obții o certificare din partea FRF

Te specializezi și atești noul tău nivel de cunoștințe în domeniu

Crești organizația odată cu tine

Și crești astfel șansele pentru performanță, schimbând în bine fotbalul românesc

Descoperă academia by FRF

Pentru a putea crește impactul proiectelor noastre, FRF a lansat o platformă de e-learning pentru inițiativele și programele de educație. Intră pe site să vezi toată biblioteca noastră de cursuri și fi parte din dezvoltarea fotbalului românesc. 

Endorsed by

Federatia Romana de Fotbal
UEFA Academy