WORKSHOP Importanța Voluntariatului în Sport

Federația Română de Fotbal, prin ANF (Academia Națională de Fotbal), organizează la Cluj-Napoca un eveniment special dedicat organizațiilor sportive care vor să afle mai multe despre implementarea unui program de voluntariat în sport.

După lecțiile UEFA EURO 2020 la București, cel mai mare program de voluntariat la nivel național, ne dorim să rămânem promotorii acestui tip de implicare în sport, în România. Evenimentul de la Cluj-Napoca continuă seria începută anul trecut, când 60 de cursanți au participat la o formare intensivă despre voluntariatul în fotbal.

Vino alături de noi și descoperă beneficiile voluntariatului în comunitate și dezvoltă echipa din spatele echipei tale!

CÂND? VINERI, 23 septembrie 2022

UNDE? Cluj Arena, Cluj-Napoca, Aleea Stadionului nr. 2 (intrare tribuna oficială)

PROGRAM 

  • 11.30-12.00 – Înregistrare participanți
  • 12.00-13.00 – Workshop ‘’Cum îți poți dezvolta propria echipă de voluntari’’
  • 13.00-14.00 – Panel discuții – bune practici din România, poveștile voluntarilor, prezentarea ultimelor cercetări din domeniu

Lista speakerilor va fi afișată în curând.

PUBLIC ȚINTĂ – cursul se adresează tuturor cluburilor de fotbal din România, de la orice nivel competițional, care vor să învețe mai multe despre managementul voluntarilor, dar și celorlalte organizații sportive din țară (federații, asociații județene, cluburi din alte discipline sportive, etc)

ÎNSCRIERI – participarea la curs este GRATUITĂ și te poți înscrie completând formularul de participare până miercuri, 21 septembrie 2022.

Înscrierile sunt limitate la 30 de participanți (datorită limitărilor de spațiu) și vor avea prioritate cluburile afiliate Federației Române de Fotbal.

Contact: academia@frf.ro

Alte noutăți