Înscrieri deschise la cursul de business și management în fotbal

Organizat de Federația Română de Fotbal în parteneriat cu Școala de Afaceri ASEBUSS pentru al doilea an consecutiv,  Business Excellence in Football Management este un program integrat de management care oferă o perspectivă de actualitate asupra managementului sportiv.

Structurat sub forma unui mini-MBA și desfășurat pe durata a 6 luni, programul contribuie la dezvoltarea gândirii strategice, a leadershipului și a expertizei manageriale necesare creșterii competitivității cluburilor sportive.

Trainerii și specialiștii au experiență practică și de predare, lucrează cu profesioniștii din industrii diferite și sunt experimentați în transmiterea de bune practici de business cu aplicabilitate în fotbal.

Programul se adresează profesioniștilor din managementul cluburilor de fotbal din România – Președinți de club, Directori Executivi, manageri relevanți implicați în administrarea unui club sportiv sau în organizarea de evenimente sportive.
Numărul maxim de cursanți este de 25.

Un număr limitat de locuri este deschis participanților cu experiență relevantă din domenii conexe (precum marketingul sportiv, sponsorship, responsabili ai altor federații sau cluburi sportive) și care pot contribui la diversitatea procesului de învățare.  

ÎNSCRIERI – înscrierile sunt deschise până pe 11 NOIEMBRIE 2022, toate detaliile despre program, admitere și costuri, aici:

Alte noutăți

ÎNSCRIERI CURS LICENȚA UEFA A GOALKEEPER – 2023, București

ÎNSCRIERI CURS LICENȚA UEFA A GOALKEEPER – 2023, București

Începând cu data de 20 IANUARIE 2023 până la data de 02 FEBRUARIE 2023, Școala Federală de Antrenori din cadrul Federației Române de Fotbal anunță perioada de depunere a dosarelor pentru candidații care doresc să urmeze cursurile licenței UEFA A GOALKEEPER....

ÎNSCRIERI CURS LICENȚA UEFA B JUNIORI – 2023, București

ÎNSCRIERI CURS LICENȚA UEFA B JUNIORI – 2023, București

Începând cu data de 16 IANUARIE 2023 până la data de 25 IANUARIE 2023, Școala Federală de Antrenori din cadrul Federației Române de Fotbal anunță perioada de depunere a dosarelor pentru candidații care doresc să urmeze cursurile licenței UEFA B JUNIORI....