Descoperă calendarul educațional 2023/2024

Academia Națională de Fotbal a publicat calendarul educațional pentru sezonul 2023/2024

Încă din 2021, odată cu lansarea ANF, Federația Română de Fotbal a făcut public planul de a deveni cel mai important furnizor de programe educaționale în sport din România, oferind un model organizațional pentru sportul românesc.

Programul cuprinde cele 37 de cursuri sau evenimente care se vor desfășura până în iunie 2024 sub umbrela Academiei Naționale de Fotbal, descrierea fiecăruia, publicul țintă, cât și perioadele în care vor avea loc.
Pentru claritate, toate cursurile din calendar au fost împărțite în webinarii, workshop-uri sau programe, în funcție de modul în care vor fi susținute.

Cursurile sunt destinate atât specialiștilor din domeniu (jucători, antrenori, staff suport), cât și publicului larg (pasionați de sport, părinți, tineri dornici să lucreze în fotbal). Doritorii se pot pre-înscrie la fiecare din cursurile din calendar, folosind link-ul din document.

Fotbalul și educația merg mână-n mână!

Alte noutăți

ÎNSCRIERI CURS LICENȚA UEFA A ELITE – 2024, București

ÎNSCRIERI CURS LICENȚA UEFA A ELITE – 2024, București

Începând cu data de 31 MAI 2024 până la data de 26 IUNIE 2024, Școala Federală de Antrenori din cadrul Federației Române de Fotbal anunță perioada de depunere a dosarelor pentru candidații care doresc să urmeze cursurile licenței UEFA A ELITE. INSTRUCȚIUNI...