Workshop fotbal feminin

Federația Română de Fotbal deschide calendarul public al cursurilor organizate de ANF printr-un workshop dedicat antrenorilor și antrenoarelor din fotbalul feminin.

Prin workshopul pentru fotbal feminin, creat pentru specialiștii din zona tehnică a cluburilor, ne propunem să aducem împreună cei mai importanți antrenori din fotbalul feminin românesc. Alături de expertul european Kim Hallberg Elitechef, Head of National Elite Department la Federația Daneză de Fotbal, vom vorbi despre DEZVOLTAREA ACADEMIILOR DE FEMININ ȘI CONEXIUNEA CU LICENȚIEREA CLUBURILOR, având ca studiu de caz Federația Daneză de Fotbal și Kvindeligaen Women.

CÂND?

22 septembrie 2023, vineri, 09.00-13.00
Evenimentul se va desfășura fizic, în București, la sediul Federației Române de Fotbal.

PUBLIC ȚINTĂ

Evenimentul este organizat exclusiv pentru antrenorii și antrenoarele de la cluburile de fotbal feminin, cu focus pe antrenorii din SuperLiga Feminină.
Sunt doar 20 de locuri alocate pentru acest eveniment, iar dacă acestea nu sunt ocupate de staff-ul cluburilor din SuperLigă, completările se vor face cu antrenori de la echipe din ligile secunde.

TEMATICĂ & ELEMENTE DIN WORKSHOP

Connection between the youth and senior club licensing . Case study: Federația Daneză de Fotbal & Kvindeligaen Women
Dezvoltarea academiilor de feminin și conexiunea cu licențierea cluburilor de senioare. Studiu de caz: : Federația Daneză de Fotbal & Kvindeligaen Women
Lector: Kim Hallberg, Head of National Elite Department la Federația Daneză de Fotbal

PROGRAM EVENIMENT

  • 09:00 – Welcome coffee & deschiderea evenimentului
  • 09:10 – 11:00 – Prezentare Kim Hallberg (Head of National Elite Department) – partea 1
  • 11:00 – 11:30 – Coffee break
  • 11:30 – 12:30 – Prezentare Kim Hallberg (Head of National Elite Department) – partea 2
  • 12:30 – 13:00 – Q&A

ÎNSCRIERI

Vă puteți înscrie la acest workshop până la finalul zilei de 20 septembrie.
Participarea în acest program organizat de Fedrația Română de Fotbal este GRATUITĂ pentru antrenorii cluburilor din România.
Numărul de participanți este limitat la 20.

Academia Națională de Fotbal FRF (ANF) educă specialiștii și organizațiile sportive pentru a dezvolta în mod sustenabil fotbalul românesc.
Lansată în 2021, ANF își propune să devină cel mai important livrator de programe educaționale în sport din România, furnizând un model organizațional pentru sportul local.

Alte noutăți

ÎNSCRIERI CURS LICENȚA UEFA A ELITE – 2024, București

ÎNSCRIERI CURS LICENȚA UEFA A ELITE – 2024, București

Începând cu data de 31 MAI 2024 până la data de 26 IUNIE 2024, Școala Federală de Antrenori din cadrul Federației Române de Fotbal anunță perioada de depunere a dosarelor pentru candidații care doresc să urmeze cursurile licenței UEFA A ELITE. REZULTATE FINALE...