ÎNSCRIERI Comunicare & Promovare pentru AJF-uri

Prima ediție a cursului de Comunicare & Promovare dedicat exclusiv Asociațiilor Județene de Fotbal are loc în 26 și 27 octombrie 2022, 100% online

Cursul vine în sprijinul fotbalului de la nivel regional și local și va defini elemente de Comunicare, Branding, Marketing și Social Media – toate grupate într-un curs de 2 zile, construit pentru nevoile unei asociații regionale.

Organizat de Federația Română de Fotbal, prin ANF (Academia Națională de Fotbal), cursul își propune să ofere instrumente și resurse pentru ca fotbalul românesc la nivel de bază să devină un liant social în comunități.

PUBLIC ȚINTĂ

Cursul este dedicat exclusiv reprezentaților AJF-urilor din România. În cazul în care AJF-urile nu au un responsabil dedicat zonei de comunicare și promovare, cel mai în măsură să participe este Președintele AJF, persoană cheie în implementarea unei strategii de comunicare la nivel județean.

STRUCTURĂ CURS
Sesiunile de curs definesc noțiuneile cheie și acoperă următoarele tematici:

 • Dezvoltarea unei identități și a unui brand
 • Storytelling în promovarea asociației
 • Scopul comunicării & comunicarea de criză
 • Social Media
 • Advertising plătit în social media
 • Baze de date & newslettere
 • Studii de caz

În prezentarea temelor de curs vor fi folosite cât mai multe exemple concrete (din țară și din străinătate), ce pot fi aplicate direct de asociațiile județene.
La finalul cursului, participanții vor primi un exercițiu creativ în baza căruia vor primi certificatul de participare la curs.

CALENDAR ÎNSCRIERI

 • 17-24 octombrie – doritorii se pot înscrie prin formularul de mai jos
 • 24 octombrie – anunțare listă scurtă de participanți selectați
 • 26 octombrie – START curs

CALENDAR SESIUNI DE CURS:  

 • Miercuri, 26 octombrie – 17.00-20.00
 • Joi, 27 octombrie – 17.00-20.00

Cursul va fi organizat în întregime ONLINE, prin platforma ZOOM.

COST:
Cursul este gratuit.
Numărul de participanți este limitat la 25, aplicațiile urmând a fi selectate în funcție de principiul ”primul venit, primul servit”.

Academia Națională de Fotbal FRF (ANF) educă specialiștii și organizațiile sportive pentru a dezvolta în mod sustenabil fotbalul românesc. Lansată în 2021, ANF își propune să devină cel mai important livrator de programe educaționale în sport din România, furnizând un model organizațional pentru sportul local. Prin Academia Națională de Fotbal și platforma de e-learning Academia by FRF, Federația Română de Fotbal își propune să livreze cursuri destinate atât sportivilor și specialiștilor care lucrează direct cu aceștia, cât și profesioniștilor din afara terenului de joc, care se ocupă de managementul sportiv, marketing, voluntariat, șamd.

Alte noutăți

ÎNSCRIERI CURS LICENȚA UEFA A ELITE – 2024, București

ÎNSCRIERI CURS LICENȚA UEFA A ELITE – 2024, București

Începând cu data de 31 MAI 2024 până la data de 26 IUNIE 2024, Școala Federală de Antrenori din cadrul Federației Române de Fotbal anunță perioada de depunere a dosarelor pentru candidații care doresc să urmeze cursurile licenței UEFA A ELITE. REZULTATE FINALE...