ÎNSCRIE-TE: Cum să folosești platforma FRF Coach?

Academia Națională de Fotbal organizează online, prin ZOOM, un curs de instruire a antrenorilor care vor să folosească cât mai eficient platforma FRF Coach, asistentul virtual al antrenorilor din România.

În conformitate cu Strategia Tehnică a FRF, lansată în 2021, Federația Română de Fotbal a a creat un instrument online pentru toți antrenorii de copii și juniori din România, indiferent de grupa de vârstă cu care lucrează.

FRF Coach, aplicație lansată la începutul lunii iulie și dezvoltată în parteneriat cu Țările de Jos, este disponibilă pe orice dispozitiv, laptop, telefon sau tabletă, și conține planuri de antrenament și modele de exerciții, adaptabile pentru fiecare grupă de vârstă.

La fiecare exercițiu sunt specificate obiectivul și regulile acestuia, materialele necesare, animație video care explică exercițiul, imagini cu amplasarea materialelor de antrenament și poziționarea jucătorilor, precum și care sunt opțiunile pentru a-l face mai dificil sau mai ușor. Mai mult, antrenorii își pot crea un întreg plan de antrenament, pe o perioadă mai lungă.

În platforma FRF Coach se găsesc peste 7.600 de exerciții, în medie 600 pentru fiecare categorie de vârstă. De asemenea, sunt prezentate 996 de modele de sesiuni de antrenament și 121 de planuri de pregătire.

CÂND ARE LOC CURSUL DE FORMARE?
JOI, 20 OCTOMBRIE, 16.00-17.00

UNDE?
ONLINE, prin platforma ZOOM.
Participanții vor primi pe e-mail un link de acces.

PUBLIC ȚINTĂ
Prezentarea se adresează tuturor antrenorilor cu licențe UEFA (C, B, A, PRO), antrenorilor în curs de formare sau celor care au carnet de antrenor și/sau instructor sportiv.

Participarea în acest program organizat de Academia Națională de Fotbal este GRATUITĂ.

FRF COACH este disponibil la adresa: www.frfcoach.ro, dar și în Google Play, și App Store.

Alte noutăți

ÎNSCRIERI CURS LICENȚA UEFA A ELITE – 2024, București

ÎNSCRIERI CURS LICENȚA UEFA A ELITE – 2024, București

Începând cu data de 31 MAI 2024 până la data de 26 IUNIE 2024, Școala Federală de Antrenori din cadrul Federației Române de Fotbal anunță perioada de depunere a dosarelor pentru candidații care doresc să urmeze cursurile licenței UEFA A ELITE. REZULTATE FINALE...