Licența UEFA C

Licența UEFA C reprezintă nivelul de bază în antrenorat, pentru instructorii sportivi, curs livrat la nivel local.

PROFILUL ANTRENORULUI
Titularul unei licențe UEFA C trebuie să fie în măsură să propună jucătorilor o experiență pozitivă care să le dezvolte performanțele, permițându-le să se simtă bine și să  își însușească cunoștințe și competențe.

Antrenor de fotbal de bază

  • Oferirea pentru jucătorii de fotbal de bază de vârstă, sex, mediu și nivel de viață diferite posibilitatea de a juca fotbal, și anume copii, adolescenți, adulți, veterani, persoane cu handicap și alte grupe țintă de amatori.
  • Transmiterea gustului pentru fotbal și dorința de a-l practica pe termen lung jucătorilor.

DETALII

Ce înseamnă licența C și unde antrenează posesorii licenței UEFA C?

Persoanele care participă la cursul licenței UEFA C reprezintă instructori cu un grad superior de competenţă, dar nu sunt asimilaţi ca antrenori de fotbal calificaţi.  Carnetul de instructor nu reprezintă același lucru cu cel de antrenor.

Astfel, posesorii licenței C pot antrena în cadrul cluburilor de Liga a 4-a, a 5-a și a 6-a, atât la seniori, cât și la juniorii A1.

ÎNSCRIERE

Cursurile și înscrierile pentru licența UEFA C au loc în județe, prin intermediul Asociațiilor Județene de Fotbal/AMFB (Asociația Municipală de Fotbal București). Pentru mai multe detalii, consultați Portalul Asociațiilor Județene de Fotbal.

Alte noutăți

ÎNSCRIERI CURS LICENȚA UEFA A ELITE – 2024, București

ÎNSCRIERI CURS LICENȚA UEFA A ELITE – 2024, București

Începând cu data de 31 MAI 2024 până la data de 26 IUNIE 2024, Școala Federală de Antrenori din cadrul Federației Române de Fotbal anunță perioada de depunere a dosarelor pentru candidații care doresc să urmeze cursurile licenței UEFA A ELITE. INSTRUCȚIUNI...