Licența UEFA B

Licența UEFA B reprezintă primul curs pentru antrenorii de fotbal, livrat la nivel central. Antrenorul va învăța să dezvolte jucătorii prin proiectarea practicilor care încurajează luarea deciziilor, satisfăcând în același timp nevoile lor tehnice, tactice, fizice, psihologice și sociale.

PROFILUL ANTRENORULUI
Titularul unei licențe UEFA B trebuie să fie în măsură să propună jucătorilor și echipelor de nivel amator, de la juniori la seniori, o experiență pozitivă care să le dezvolte performanțele, permițându-le să își însușească cunoștințe și competențe.

Antrenor

  • Experiență în fotbalul de bază și fotbalul de elită, la nivele de juniori și seniori.
  • Dezvoltarea jucătorilor și a echipei într-o manieră adaptată vârstei și capacităților lor.
  • Administrarea tuturor aspectelor legate de performanțele echipei și de cele individuale, și colaborarea cu personalul de management.
  • Elaborarea unei metodologii clare cu privire la conținutul care urmează a fi transmis și pedagogia care urmează a fi adoptată, pentru a  răspunde nevoilor ansamblului de jucători,  provenind din medii diferite.

Alte noutăți

ÎNSCRIERI CURS LICENȚA UEFA A ELITE – 2024, București

ÎNSCRIERI CURS LICENȚA UEFA A ELITE – 2024, București

Începând cu data de 31 MAI 2024 până la data de 26 IUNIE 2024, Școala Federală de Antrenori din cadrul Federației Române de Fotbal anunță perioada de depunere a dosarelor pentru candidații care doresc să urmeze cursurile licenței UEFA A ELITE. REZULTATE FINALE...