Licența UEFA B

Licența UEFA B reprezintă primul curs pentru antrenorii de fotbal, livrat la nivel central. Antrenorul va învăța să dezvolte jucătorii prin proiectarea practicilor care încurajează luarea deciziilor, satisfăcând în același timp nevoile lor tehnice, tactice, fizice, psihologice și sociale.

PROFILUL ANTRENORULUI
Titularul unei licențe UEFA B trebuie să fie în măsură să propună jucătorilor și echipelor de nivel amator, de la juniori la seniori, o experiență pozitivă care să le dezvolte performanțele, permițându-le să își însușească cunoștințe și competențe.

Antrenor

  • Experiență în fotbalul de bază și fotbalul de elită, la nivele de juniori și seniori.
  • Dezvoltarea jucătorilor și a echipei într-o manieră adaptată vârstei și capacităților lor.
  • Administrarea tuturor aspectelor legate de performanțele echipei și de cele individuale, și colaborarea cu personalul de management.
  • Elaborarea unei metodologii clare cu privire la conținutul care urmează a fi transmis și pedagogia care urmează a fi adoptată, pentru a  răspunde nevoilor ansamblului de jucători,  provenind din medii diferite.

ÎNSCRIERILE pentru o nouă sesiune de admitere la LICENȚA UEFA B sunt închise momentan.

Pentru detalii suplimentare, ne puteți scrie pe: sfa@frf.ro

Alte noutăți

Curs Plan de Tranziție post-carieră jucători

Curs Plan de Tranziție post-carieră jucători

UPDATE - perioada de înscrieri a fost prelungită, urmând ca acest curs să se desfășoare în toamna anului 2022. Vom reveni cu detalii despre calendarul de admitere pe această pagină. Federația Română de Fotbal organizează, prin ANF și în parteneriat cu UEFA Academy,...