S-au deschis înscrierile la primul curs de management sportiv organizat de ANF

Organizat de Federația Română de Fotbal în parteneriat cu Școala de Afaceri ASEBUSS,  Business Excellence in Football Management este un program integrat de management care oferă o perspectivă de actualitate asupra managementului sportiv.

Structurat sub forma unui mini-MBA, programul contribuie la dezvoltarea gândirii strategice, a leadershipului și a expertizei manageriale necesare creșterii competitivității cluburilor sportive.

Trainerii și specialiștii au experiență practică și de predare, lucrează cu profesioniștii din industrii diferite și sunt experimentați în transmiterea de bune practici de business cu aplicabilitate. 

Programul se adresează profesioniștilor din managementul cluburilor de fotbal din România, președinților de club, managerilor, executivilor implicați în administrarea unui club sportiv sau în organizarea de evenimente sportive. Numărul maxim de cursanți este de 25.

Un număr limitat de locuri este deschis participanților cu experiență relevantă din domenii conexe (precum marketingul sportiv, sponsorship, responsabili ai altor federații sau cluburi sportive) și care pot contribui la diversitatea procesului de învățare.  

ÎNSCRIERI – înscrierile sunt deschise până pe 24 octombrie, toate detaliile despre program, admitere și costuri, aici:

Alte noutăți