Programul pentru Granturi de Cercetare UEFA

Federația Română de Fotbal colaborează cu UEFA pentru a sprijini munca cercetătorilor care studiază fotbalul european.

UEFA a deschis înscrierile pentru acest ciclu academic al Programului pentru Granturi de Cercetare. Programul lansat în 2009 e dedicat membrilor academici care colaborează cu federațiile naționale de fotbal pentru a oferi studii care să îmbunătățească deciziile strategice luate în fotbalul european.

Granturile se acordă pe o perioadă de nouă luni și sunt acceptate inclusiv proiecte de colaborare, în limita a trei cercetători din trei țări diferite. Toate propunerile de cercetare trebuie să fie însoțite de o scrisoare de recomandare din partea uneia dintre asociațiile membre ale UEFA, iar printre domeniile susținute se numără economia, istoria, dreptul, management, științe medicale, științe politice, psihologie și sociologie.

Aplicațiile sunt deschise până la 31 martie 2022, iar toate condițiile care trebuie îndeplinite, precum și detaliile legate de suma oferită de UEFA sunt disponibile în broșura programului.

Dacă ai în desfășurare o cercetare care poate contribui la dezvoltarea fotbalului european și vrei să o înscrii în Programul pentru Granturi de Cercetare UEFA, scrie-ne la secretariat@anf.ro.

Alte noutăți

Curs Plan de Tranziție post-carieră jucători

Curs Plan de Tranziție post-carieră jucători

UPDATE - perioada de înscrieri a fost prelungită, urmând ca acest curs să se desfășoare în toamna anului 2022. Vom reveni cu detalii despre calendarul de admitere pe această pagină. Federația Română de Fotbal organizează, prin ANF și în parteneriat cu UEFA Academy,...