Înscrieri Youth Council 2023

Ediția a 7-a a programului dedicat tinerilor cu vârsta cuprinsă între 18 și 30 de ani, cu un interes în zonele de fotbal, business și comunitate, revine și în acest an în format fizic, la Centrul Național de Fotbal din Buftea.

Tematica din acest an este FOOTBALL: From passion to a personal plan. Timp de 3 zile, participanții la Youth Council vor descoperi în detaliu cum funcționează industria fotbalului, vor descoperi oportunitățile de implicare în acest domeniu și vor avea ocazia să lucreze la un plan personal de carieră.

PUBLIC ȚINTĂ

Programul este dedicat exclusiv tinerilor între 18-30 de ani, pasionați de industria sportului, de voluntariat, implicați în activități sociale, și care își doresc să contribuie la dezvoltarea fotbalului românesc, la nivel de comunitate sau național. Aceștia pot fi liceeni, studenți, masteranzi, voluntari sau tineri întreprinzători.
Credem în puterea grupului, în formarea un grup dinamic, divers, în care participanții să învețe din sesiunile pregătite de organizatori dar și din interacțiunea cu ceilalți.

STRUCTURĂ PROGRAM

Sesiunile de curs vor acoperi următoarele zone de intervenție în fotbal:

 • ORGANIZARE DE EVENIMENTE
 • MARKETING ȘI COMUNICARE
 • SUPORT PENTRU PERFORMANȚĂ
 • MANAGEMENT OPERAȚIONAL
 • ANTREPRENORIAT IN SPORT

Programul va fi livrat împreună cu specialiști din fotbalul românesc și cu colegi din cadrul Federației Române de Fotbal.

CALENDAR & ORGANIZARE

Cursul va fi organizat la Centrul Național de Fotbal Buftea, timp de 3 zile consecutiv:

 • MIERCURI, 5 aprile – 12.00-20.00
 • JOI, 6 aprilie – 08.00-20.00
 • VINERI, 7 aprilie – 08.00-13.00

Participarea include cazarea tuturor cursanților la Buftea, toate mesele din fiecare zi și participarea la activitățile de grup pregătite de organizatori.

CALENDAR ÎNSCRIERI:

 • 24-31 martie – doritorii se pot înscrie prin formularul de mai jos
 • 3 aprilie – anunțare listă finală participanți selectați
 • 5 aprilie – START program

COST:

Participarea la acest curs este GRATUITĂ, costurile fiind suportate printr-o bursă oferită de Federația Română de Fotbal.

Numărul de participanți este limitat la 20 pentru acest program, aplicațiile urmând a fi selectate în baza motivației enunțate în formularul de înscriere. Cei care au participat deja la edițiile fizice ale Youth Council din anii trecuți nu mai sunt eligibili pentru participare.

Vrei să fii parte din noua generație de tineri care aduc un plus fotbalului din România?
Completează formularul de mai jos:

Lansat în 2017, Youth Council și-a propus să devină unul dintre cele mai importante programe de leadership sportiv pentru tineri din Europa. Misiunea programului este de a se implica activ în educația profesioniștilor din fotbal, cu scopul de a forma o comunitate de lideri care produc schimbări pozitive în sportul românesc. Din 2021, acestui program i s-a adăugat și componenta Youth Council Coaches, cu întâlniri dedicate exclusiv tinerilor antrenori.

În cele șase ediții de Youth Council, peste 400 de participanți au interacționat cu personalități din lumea sportului și au contribuit la dezvoltarea comunității sportive prin idei și proiecte de echipă, iar peste 20 dintre aceștia au ajuns în echipa Federației Române de Fotbal.

Alte noutăți

ÎNSCRIERI CURS LICENȚA UEFA A ELITE – 2024, București

ÎNSCRIERI CURS LICENȚA UEFA A ELITE – 2024, București

Începând cu data de 31 MAI 2024 până la data de 26 IUNIE 2024, Școala Federală de Antrenori din cadrul Federației Române de Fotbal anunță perioada de depunere a dosarelor pentru candidații care doresc să urmeze cursurile licenței UEFA A ELITE. REZULTATE FINALE...