Curs de perfecționare pentru antrenorii cu licența UEFA PRO

În perioada 30-31 martie 2021, 30 de antrenori au participat la cursurile organizate de Școala Federală de Antrenori pentru reînnoirea licenței UEFA PRO.

Întâlnirile au avut loc prin intermediul platformelor online, iar lector a fost Dany Ryser, supervizorul UEFA al procesului de licențiere a antrenorilor din România.

Printre temele abordate s-au numărat profilul antrenorului în fotbalul modern, acțiuni de leadership, analiza deciziilor luate de tehnicieni și aspecte privind dezvoltarea jucătorilor.

Antrenorii au participat și la o sesiune de lucru pe grupuri în care au avut de analizat și prezentat diferite etape ale activității antrenorilor de fotbal. Printre cei care au participat la sesiunea din martie se numără, printre alții, Gheorghe Hagi, Mircea Rednic, Edward Iordănescu, Viorel Hizo, Constantin Gâlcă, Mihai Teja, Leontin Grozavu sau Aurel Țicleanu.

Cursurile de perfecționare vor continua la final de aprilie cu un nou grup de 30 de antrenori.

Alte noutăți

ÎNSCRIERI CURS LICENȚA UEFA A ELITE – 2024, București

ÎNSCRIERI CURS LICENȚA UEFA A ELITE – 2024, București

Începând cu data de 31 MAI 2024 până la data de 26 IUNIE 2024, Școala Federală de Antrenori din cadrul Federației Române de Fotbal anunță perioada de depunere a dosarelor pentru candidații care doresc să urmeze cursurile licenței UEFA A ELITE. REZULTATE FINALE...