Reînnoire Licență UEFA B

Detalii

Dorim să vă aducem la cunoștință prevederile noii ediții ale Convenției UEFA a Antrenorilor 2020, referitoare la procesul de reînnoire a cardurilor de licență UEFA, dat fiind faptul că un astfel de document are o perioadă de valabilitate de doar 3 ani. 

Pentru ca o licență UEFA să fie reînnoită, antrenorul deținător al acesteia trebuie să participe la minim 15 ore de formare profesională continuă (3 cursuri de perfecționare a câte 5 ore fiecare) pentru licența corespunzătoare, pe parcursul celor trei ani de valabilitate.

Pentru a veni în întâmpinarea Federațiilor naționale în efortul de a putea asigura perfecționarea antrenorilor licențiați în vederea reînnoirii licențelor, UEFA a permis ca pe durata pandemiei Covid-19 acțiunile de perfecționare în vederea reînnoirii licențelor să poată fi efectuate și ONLINE. Dacă situația națională generală privind pandemia Covid-19 permite, UEFA poate decide ca acțiunile de perfecționare în vederea reînnoirii licențelor UEFA să reînceapă a se desfășura face-to-face, cu două părți distincte: prima teoretică, a doua practică, însumate la 5 (cinci) ore pentru o acțiune.

Conform reglementării propuse de UEFA pentru perioada de pandemie, SFA organizează cursuri de perfecționare ONLINE, pentru antrenorii posesori de licență UEFA B.

Conform cerințelor de organizare UEFA, acestea vor avea loc ONLINE. Cursurile vor fi desfășurate prin platforma ZOOM, prezența este obligatorie pe durata cursului, în fața laptopului / desktop-ului, nu prin telefon, și cu camera deschisă. La finalul fiecărei sesiuni vom avea un raport de prezență generat automat de platformă în baza căruia licența dumneavoastră va fi reînnoită.

Calendar

Dupa înscriere veți primi din partea SFA, pe adresa dvs de e-mail, toate instrucțiunile pentru participare la curs (detalii tehnice, mod de plată, cuantum etc).

Zile curs:
9-10 MAI 2022
16-17 MAI 2022
23-24 MAI 2022
Cursul are loc în zilele de LUNI și MARȚI, începe la ora 12:30 și se va termina la ora 15:00, în ambele zile.

Structura unui webinar:

  1. Ziua 1 (2,5h):
    Prezentarea temei principale.
  2. Ziua 2 (2,5h):
    Continuarea temei începute sau prezentarea unei alte teme.

Vă așteptăm la cursurile de reînnoire!

Pentru detalii suplimentare, îl puteți contacta pe dl. Răzvan Popescu.
Telefon: 0744847088
E-mail: razvan.popescu@frf.ro

Alte noutăți

Curs Plan de Tranziție post-carieră jucători

Curs Plan de Tranziție post-carieră jucători

UPDATE - perioada de înscrieri a fost prelungită, urmând ca acest curs să se desfășoare în toamna anului 2022. Vom reveni cu detalii despre calendarul de admitere pe această pagină. Federația Română de Fotbal organizează, prin ANF și în parteneriat cu UEFA Academy,...