Voluntariatul în sport

Descoperă beneficiile voluntariatului în comunitate și dezvoltă ECHIPA din spatele echipei!

Federația Română de Fotbal, prin ANF (Academia Națională de Fotbal), organizează un workshop special dedicat organizațiilor sportive care vor să afle mai multe despre implementarea unui program de voluntariat în sport.

După lecțiile UEFA EURO 2020 la București & UEFA EURO U21, cele mai mari programe de voluntariat la nivel național, ne dorim să rămânem promotorii acestui tip de implicare în sport, în România.

CÂND ARE LOC WORKSHOP-UL?
Joi, 28 martie 2024

AGENDA EVENIMENTULUI

  • 17.00-17.30 – Elemente introductive
  • 17.30-18.30 – Studii de caz (UEFA EURO 2020, FRF Team Behind the Team, Transylvania Open)
  • 18.30-19.30 – Cum ne dezvoltăm propria strategie de voluntariat?
  • 19.30-20.00 – Q&A

PUBLIC ȚINTĂ – cursul se adresează tuturor cluburilor de fotbal din România, de la orice nivel competițional, care vor să învețe mai multe despre managementul voluntarilor, dar și celorlalte organizații sportive din țară (federații, asociații județene, cluburi din alte discipline sportive, etc).

CALENDAR ÎNSCRIERI:

  • 12-20 martie – doritorii se pot înscrie prin formularul de mai jos
  • 21 martie – anunțare listă scurtă de participanți selectați
  • 28 martie – start atelier

COST:
Costul acestui curs este de 150 de lei. Plata se va face în contul Academiei Naționale de Fotbal după anunțarea listei finale de participanți selectați (din 21 martie).
Vino alături de noi și descoperă beneficiile voluntariatului în comunitate și dezvoltă echipa din spatele echipei tale!

IMPORTANT – Numărul de participanți este limitat la 20, aplicațiile urmând a fi selectate în baza răspunsurilor din formularul de înscriere legate de motivația de participare. Ne propunem un atelier interactiv, în care să avem un dialog cu participanții, de aceea preferăm un grup mic de participanți, pentru a nu altera calitatea procesului.

Alte noutăți