Suport mental în sportul de performanță

Academia Națională de Fotbal organizează la începutul anului 2023 un eveniment special, online, workshop-ul despre suportul mental de care sportivii au nevoie pentru a performa.

Evenimentul este dedicat sportivilor – scopul fiind ca aceștia să înțeleagă rolul unui psiholog sportiv în a îi asista în drumul lor către performanță.

Într-un sport precum fotbalul, în care jucătorii poartă de cele mai multe ori pe umeri presiunea rezultatelor, un mediu sigur creat în cadrul echipei oferă suport esențial în perioadele dificile pe care fotbaliștii le pot experimenta pe plan personal și profesional.

Ziua în care acest workshop este organizat nu este întâmplătoare – a treia zi de luni din ianuarie, “Blue Monday”, este considerată a fi cea mai deprimantă zi a anului. Ne dorim ca pentru sportivi să fie ziua în care își adună maximul de energie pentru viitorul an sportiv!


SPEAKERI:

  • Călina Iușan – psiholog școlar și psiholog sportiv, Echipa Națională de Fotbal Feminin a României

CÂND? LUNI, 16 ianuarie, orele 16.00-19.00

UNDE? Online, prin platforma ZOOM

CUI SE ADRESEAZĂ EVENIMENTUL?

Acest workshop este dedicat în principal sportivilor (nu exclusiv fotbaliștilor) care vor să își îmbunătățească perfomanțele din teren, sportivi care uneori se confruntă cu anxietate de performanță sau cu presiunea rezultatelor.
De asemenea, la workshop pot participa și persoane din partea cluburilor care vor să ofere sprijin sportivilor lor.

ÎNSCRIERI

Evenimentul este oferit GRATUIT de Federația Română de Fotbal și ANF.
Completați formularul de mai jos pentru a vă exprima dorința de a participa la acest workshop până vineri, 13 ianuarie, cel mai târziu.

Numărul de participanți este limitat la 50 pentru aceste workshop, aplicațiile urmând a fi selectate în baza răspunsurilor din formularul de înscriere.
LUNI dimineață vom reveni cu o confirmare a participării și cu link-ul de acces prin ZOOM.

Alte noutăți

ÎNSCRIERI CURS LICENȚA UEFA A ELITE – 2024, București

ÎNSCRIERI CURS LICENȚA UEFA A ELITE – 2024, București

Începând cu data de 31 MAI 2024 până la data de 26 IUNIE 2024, Școala Federală de Antrenori din cadrul Federației Române de Fotbal anunță perioada de depunere a dosarelor pentru candidații care doresc să urmeze cursurile licenței UEFA A ELITE. REZULTATE FINALE...