Strategii de dezvoltare în fotbalul feminin

Prima eveniment dedicat exclusiv fotbalului feminin are loc pe 7 decembrie 2021, 100% online

Pentru FRF, 2021 a marcat atingerea unui obiectiv îndelung așteptat – lansarea primei Strategii pentru Dezvoltarea Fotbalului Feminin, pentru perioada 2021-2026.

Prin webinarul Strategii de dezvoltare în fotbalul feminin, organizat de ANF (Academia Națională de Fotbal), ne propunem să aducem la masă cei mai relevanți actori europeni din fotbalul feminin, să înțelegem mai bine trendurile industriei, să descoperim cum putem aduce sponsorii mai aproape de echipele feminine sau să împărtășim experiențe similare cu cluburile de fotbal din România și din străinătate.

CÂND?
MARȚI, 7 decembrie, 17.00-19.30

Evenimentul se va desfășura online, prin platforma ZOOM.

PUBLIC ȚINTĂ

Evenimentul este dedicat cu precădere cluburilor de fotbal feminin (sau cu secții de fotbal feminin) din cele 3 ligi din România, dar și cluburilor de copii și juniori, antrenorilor, jucătoarelor sau celor interesați de dezvoltarea fotbalului feminin.

STRUCTURĂ EVENIMENT

  • Introducere
  • Strategia de dezvoltare a Fotbalului Feminin 2021-2026
  • Perspectiva UEFA asupra fotbalului feminin, trenduri relevante
  • Implicarea comunității în fotbalul feminin
  • Planul de dezvoltare de la grassroots la Champions League
  • Q&A

CALENDAR ÎNSCRIERI

  • 26 noiembrie – 5 decembrie – înscrieri la formularul de mai jos
  • 6 decembrie – anunțare listă participanți și trimiterea link-ului de acces
  • 7 decembrie – START eveniment

COST

Participarea în acest program organizat de Academia Națională de Fotbal este gratuită.
Numărul de participanți este limitat la 50, aplicațiile urmând a fi selectate în baza răspunsurilor din formularul de înscriere. Vor avea prioritate cei implicați în cluburile de fotbal feminin din România.

Academia Națională de Fotbal FRF (ANF) educă specialiștii și organizațiile sportive pentru a dezvolta în mod sustenabil fotbalul românesc. Lansată în 2021, ANF își propune să devină cel mai important livrator de programe educaționale în sport din România, furnizând un model organizațional pentru sportul local. Prin Academia Națională de Fotbal și platforma de e-learning Academia by FRF, Federația Română de Fotbal își propune să livreze cursuri destinate atât sportivilor și specialiștilor care lucrează direct cu aceștia, cât și profesioniștilor din afara terenului de joc, care se ocupă de managementul sportiv, marketing, voluntariat, șamd.

Alte noutăți