Reînnoire Licență UEFA B

Detalii

Dorim să vă aducem la cunoștință prevederile noii ediții ale Convenției UEFA a Antrenorilor 2020, referitoare la procesul de reînnoire a cardurilor de licență UEFA, dat fiind faptul că un astfel de document are o perioadă de valabilitate de doar 3 ani. 

Pentru ca o licență UEFA să fie reînnoită, antrenorul deținător al acesteia trebuie să participe la minim 15 ore de formare profesională continuă (3 cursuri de perfecționare a câte 5 ore fiecare) pentru licența corespunzătoare, pe parcursul celor trei ani de valabilitate.

Cursurile vor fi desfășurate prin platforma ZOOM, prezența este obligatorie pe durata cursului, în fața laptopului / desktop-ului, nu prin telefon, și cu camera deschisă. La finalul fiecărei sesiuni vom avea un raport de prezență generat automat de platformă în baza căruia licența dumneavoastră va fi reînnoită.

Aceste cursuri din luna februarie sunt dedicate doar antrenorilor cu licență UEFA B care din diferite motive NU au participat DELOC în ultimii 2 ani la curusurile de perfecționare în vederea reînnoirii licenței lor.

Menționăm că acestea sunt ultimele acțiuni de perfecționare în vederea reînnoirii licenței desfășurate online.

Calendar

Dupa înscriere veți primi din partea SFA, pe adresa dvs de e-mail, toate instrucțiunile pentru participare la curs (detalii tehnice, mod de plată, cuantum etc).

Zile curs:
6-7 FEBRUARIE 2023
13-14 FEBRUARIE 2023
20-21 FEBRUARIE 2023

Cursul are loc în zilele de LUNI și MARȚI, începe la ora 12:30 și se va termina la ora 15:00, în ambele zile.

Structura unui webinar:

  1. Ziua 1 (2,5h):
    Prezentarea temei principale.
  2. Ziua 2 (2,5h):
    Continuarea temei începute sau prezentarea unei alte teme.

Vă așteptăm la cursurile de reînnoire!

Pentru detalii suplimentare, îl puteți contacta pe dl. Răzvan Popescu.

(de luni-vineri DOAR în intervalul orar 10:00-16:00)
Telefon: 0744847088
E-mail: razvan.popescu@frf.ro

Alte noutăți

ÎNSCRIERI CURS LICENȚA UEFA A ELITE – 2024, București

ÎNSCRIERI CURS LICENȚA UEFA A ELITE – 2024, București

Începând cu data de 31 MAI 2024 până la data de 26 IUNIE 2024, Școala Federală de Antrenori din cadrul Federației Române de Fotbal anunță perioada de depunere a dosarelor pentru candidații care doresc să urmeze cursurile licenței UEFA A ELITE. REZULTATE FINALE...