Licența UEFA B-GK

Un titular al licenței UEFA B portari trebuie să aibă o înțelegere clară despre cum să antreneze portarii tineri în tranziție și cum să antreneze portarii adulți fie în mediile de fotbal amator fie în cel profesionist.

PROFILUL ANTRENORULUI

Antrenor specializat de portari

  • Crearea unei înțelegeri holistice a jocului și a felului în care acesta afectează acțiunile și rolul portarului
  • Munca cu și înțelegerea portarilor din diferite medii culturale, de nivele diferite de maturitate și abilități
  • Munca cu portarii în perioada de maturitate, mai ales în timpul perioadei maxime de dezvoltare (creștere majoră), atunci când programele de antrenament trebuie să fie adeseori ajustate pentru a reduce posibilitatea problemelor create de creștere.
  • Munca îndeaproape cu alți membri ai personalului de management pentru a dezvolta performanța individuală a portarului și a rolului său ca parte a echipei

ÎNSCRIERILE pentru o nouă sesiune de admitere la LICENȚA UEFA B-GK nu sunt momentan deschise. Viitoarele cursuri vor fi anunțate pe această pagină și prin canalele de comunicare ale Federației Române de Fotbal.

Pentru detalii suplimentare, ne puteți contacta la: sfa@frf.ro | +4031 4032001

Alte noutăți

Strategii de dezvoltare în fotbalul feminin

Strategii de dezvoltare în fotbalul feminin

Prima eveniment dedicat exclusiv fotbalului feminin are loc pe 7 decembrie 2021, 100% online Pentru FRF, 2021 a marcat atingerea unui obiectiv îndelung așteptat – lansarea primei Strategii pentru Dezvoltarea Fotbalului Feminin, pentru perioada 2021-2026. Prin...