Reînnoire Licență UEFA A

Detalii

Dorim să vă aducem la cunoștință prevederile noii ediții ale Convenției UEFA a Antrenorilor 2020, referitoare la procesul de reînnoire a cardurilor de licență UEFA, dat fiind faptul că un astfel de document are o perioadă de valabilitate de doar 3 ani. 

Pentru ca o licență UEFA să fie reînnoită, antrenorul deținător al acesteia trebuie să participe la minim 15 ore de formare profesională continuă (3 cursuri de perfecționare a câte 5 ore fiecare) pentru licența corespunzătoare, pe parcursul celor trei ani de valabilitate.

Pentru a veni în întâmpinarea Federațiilor naționale în efortul de a putea asigura perfecționarea antrenorilor licențiați în vederea reînnoirii licențelor, UEFA a permis ca pe durata pandemiei Covid-19 acțiunile de perfecționare în vederea reînnoirii licențelor să poată fi efectuate și ONLINE. Dacă situația națională generală privind pandemia Covid-19 permite, UEFA poate decide ca acțiunile de perfecționare în vederea reînnoirii licențelor UEFA să reînceapă a se desfășura face-to-face, cu două părți distincte: prima teoretică, a doua practică, însumate la 5 (cinci) ore pentru o acțiune.

Conform reglementării propuse de UEFA pentru perioada de pandemie, SFA organizează cursuri de perfecționare ONLINE, pentru antrenorii posesori de licență UEFA A.

Regiuni

Înscrie-te la acțiunile de perfecționare organizate ONLINE în funcție de regiunea ta.
Selectați regiunea în funcție de domiciliul dumneavoastră, NU în funcție de locul unde activați profesional.
Apasă pe numele regiunii pentru mai multe detalii și calendar:

Regiunea EST cuprinde județele: BOTOȘANI, IAȘI, NEAMȚ, SUCEAVA, BACĂU, VASLUI, VRANCEA, GALAȚI.

Regiunea SUD-EST cuprinde județele: TULCEA, CONSTANȚA, BRĂILA, CĂLĂRAȘI, IALOMIȚA, BUZĂU, PRAHOVA, ILFOV.

Regiunea SUD cuprinde județele: DÂMBOVIȚA, ARGEȘ, GIURGIU, TELEORMAN, OLT, VÂLCEA, DOLJ, GORJ, MEHEDINȚI.

Regiunea VEST cuprinde județele: CARAȘ-SEVERIN, TIMIȘ, ARAD, HUNEDOARA, BIHOR, ALBA, SIBIU.

Regiunea CENTRU-NORD cuprinde județele: SATU MARE, MARAMUREȘ, SĂLAJ, BISTRIȚA NĂSĂUD, CLUJ, MUREȘ, HARGHITA, BRAȘOV, COVASNA.

Municipiul București

Pași înscriere

Pașii necesari pentru înscrierea la cursul de perfecționare UEFA A:

  1. Accesați unul din link-urile de mai sus în funcție de regiunea unde aveți domiciliul

În dreptul fiecărei regiuni sunt enumerate județele componente.

2. Dupa înscriere veți primi din partea SFA, pe adresa dvs de e-mail, toate instrucțiunile pentru participarea la curs (detalii tehnice, mod de plată, cuantum etc).

Vă mulțumim!

Alte noutăți